Actie!

Calciet geel – bol 4 cm

Oorspronkelijke prijs was: € 7,17.Huidige prijs is: € 5,02.

Uitverkocht

Deze mooie zacht gele calciet bol past precies in je handpalm! En in een zachte gele kleur is Calciet moeilijk te krijgen. Deze bol is uitstekend geschikt om mee te mediteren omdat je je helpen afstemmen en de energie van boven en beneden met elkaar verbinden.

De gele Calciet geeft balans & energie. Activeert en stimuleert jouw spirituele groei, ontwikkeling en helpt je de transformatie door te komen. Is mede werkzaam op de keelchakra. De steen werkt bevordert zelfvertrouwen, zet aan tot acties en geeft hoop, moed en lef. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest & lichaam en geeft de ziel innerlijke rust. Calciet is een spirituele steen dat verbonden is met het hoger bewustzijn. Deze steen laat je inzien welke informatie belangrijk is en helpt je tegenslagen te verwerken.

Het haalt negatieve energie uit een ruimte en zet deze om in rustige trillingen. In je lichaam heft het stagnerende energie op.

Calciet helpt de stofwisseling orde te krijgen, het immuunsysteem en bevordert rust bij (drukke) kinderen.

Het heeft een gunstige werking op de huid, darmen, hartritme, gewrichten en stimuleert de calcium en ijzer-opname. De Calciet bestaat ook uit Calcium.

Afmetingen 5 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Winkelwagen
Scroll naar boven