Actie!

Versteend hout hartje 22 gr – Madagaskar

Oorspronkelijke prijs was: € 12,09.Huidige prijs is: € 8,46.

Uitverkocht

Maakt blij, kalmeert, laat zien wie je bent, wat je mogelijkheden zijn en dat alles goed is zoals het is in het tempo van de kosmos. Helpt loslaten, en manifesteren met de wijsheid en magie van de natuurlijke wereld.

Versteend hout ontstaat doordat er een laagje van sediment of lava op een dode boomstam komt. Dit sluit het hout hermetisch af waardoor het niet kan verrotten. Siliciumrijk water sijpelt heel langzaam van buiten naar binnen, door het hout heen en vormt hier heel langzaam kwarts, dagje op laagje. De houtcellen verdwijnen langzaam en door dit hele proces blijft de houtstructuur zichtbaar.

Dit proces duurt miljoenen jaren. Versteend hout is dus geen hout dat steen geworden is, maar kwarts is heel langzaam in de plaats gekomen van de houtcellen. De verschillende mineralen en metalen zorgen voor de mooie kleuren. 
Versteend hout is erg hard en dus moeilijk te bewerken. Schijven zijn daardoor kostbaar, aangezien versteend hout bijna niet te slijpen is. 

Versteend hout is een steen van langzame groei, met kracht en geduld, gevuld met oeroude wijsheid. Het herbergt de informatie van oude beschavingen en hun magie van de natuur en manifestatie in het leven.

Eigenlijk is het een tastbare vorm van iets dat is lang geleden vergaan, zoals ook wel in sprookjes voorkomt. Alsof je een tastbaar stukje in handen hebt van de magier, en niet alleen maar een beeld vormt van de verhalen. Het ligt in je hand, honderden miljoenen jaren oud… Het was daar en nu hier. Alsof je het oude, stoffige boek met alle toverspreuken van toen in je handen hebt.

Deze steen heeft honderden miljoenen jaren op deze aarde gelegen en de wijsheid opgeslagen. Ze helpt je te aarden en deze energie en kennis te gebruiken om te weten wie je bent, wat je mogelijkheden zijn en dat alles goed is zoals het is. Zoals een oude wijze raadsheer in rust en soms mysterie je jouw weg leidt naar jouw verandering en groei. Het dikke boek met informatie openslaat om de antwoorden te vinden.

De boom die de basis was van dit stukje versteend hout, is super oud, en herbergt oude kennis waarmee jij je met dit kwarts verbindt.

Het leert je dat je kunt manifesteren door ego los te laten en terug te gaan naar de basis van de wijsheid en kracht van onze aarde en natuur.

Versteend hout geeft fysiek ondersteuning aan ruggengraad en botten en je daarmee dus ook de ‘backbone’ geeft om jouw leven te kunnen verwezelijken en te leven. Het is ook een steen die fysiek breuken sneller helpt te helen door botmerg van de juiste bloedcellen te voorzien.

Het geeft inzichten in patronen uit vorige levens en je de mogelijkheid met behulp van deze inzichten ‘toen’ en ‘nu’ te aarden en op te lossen. Zodat vorige levens of overgenomen patronen je niet meer in de weg staan en belemmeren in je huidige leven en groei.

Deze steen geeft je een vredig en kalm gevoel. Alles op zijn tijd,..

Wil je versteend hout opladen leg het dan een nachtje in de aarde.

Het hartje is 3,5 cm breed

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Winkelwagen
Scroll naar boven