Testbuisjes

In een kinesiologische behandeling maak ik regelmatig gebruik van testbuisjes om diverse middelen te testen: Dit kan gaan om supplementen, vitamines of voedingsmiddelen, maar ook energetische frequenties zoals bijvoorbeeld hormonen, schimmels of allergenen.

Deze testbuisjes werken op basis van frequentie/trilling. Je kunt je voorstellen dat als je zo’n testbuisje op jouw lichaam legt, dit een reactie kan geven. De spiertest interpreteert zo’n reactie.

Als uit de spiertest blijkt dat er een onbalans op dit buisje zit, komen er dingen op o.a. voedingsgebied, allergische reacties, suppletie, hormonen, schimmels, virussen of parasieten aan het licht. Dit betekent dat het je lichaam energie kost om dit te verwerken en kunnen er weer andere klachten ontstaan. Hierna ga ik kijken welke techniek er nodig is om de gevonden onbalans weer te in evenwicht te brengen zodat het je geen energie meer kost.

Omdat tijdens de behandeling de stress wordt getriggerd op de inhoud van de testbuisjes en daarna wordt gebalanceerd, zal de balans diepgaand en effectief zijn. Dit komt mede omdat we tegelijkertijd werken in relatie tot jouw doel of klacht.

Winkelwagen
Scroll naar boven