Actie!

Anhydriet (angeliet) 110 gr – Mexico

Oorspronkelijke prijs was: € 30,00.Huidige prijs is: € 21,00.

Uitverkocht

Anhydriet, beter bekend als Angeliet is een beschermende en kalmerende steen. Het bevordert een gevoel van innerlijke vrede, verbondenheid, empathie en mededogen.

Deze steen in ruwe vorm heet ook wel – engelenvleugels, wat je ook kunt zien aan de vorm en de zachte kleur blauw. Deze steen komt uit Mexico en is van uitzonderlijk mooie kwaliteit.

Net als de naam al doet vermoeden heeft het een sterke verbondenheid met de engelenenergie. Het versterkt het, het lijkt erop en zorgt dat de communicatie, leiding en hulp met engelen en gidsen mogelijk maakt. De energie van Angeliet is zacht, sereen, licht en vitaal. Het maakt je rustig in roerige tijden en geeft een gevoel van innerlijke vrede.
De steen is een soort van verbindingspunt van liefde voor de energieën van je (bescherm)engelen, gidsen of andere energieën uit het universum. Het zorgt ervoor dat je beter en helderder hun hulp, berichten en leiding kunt ontvangen. Een soort van engelen “antenne”. Ondertussen helpt het je met beide voeten op de grond te blijven staan.
Zoals het de engelen kenmerkt geeft ook deze steen de energie zacht en mild af. Krachtig, welwillend maar zacht en mild.

En gewoon een waanzinnig mooie steen om naar te kijken. Alsof het zo weg kan vliegen.. zachtjes.

Fysiek heeft angeliet een positieve werking op de nieren en de waterhuishouding in het lichaam, vochtophoping of oedeem, keel, ontstekingen, schildklier, longen en werkt verkoelend.

Deze steen weegt 110 gr is 10,5 cm lang, 4 cm breed en 2,5 dik
Bij bestelling zal de steen van de foto worden verzonden

Gewicht 110 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Winkelwagen
Scroll naar boven