Actie!

Celestien 1300 gr Extra kwaliteit uit Madagascar

 90,31

Uitverkocht

Dit stukje Celeniet is van super kwaliteit en dat kun je zien aan de diepe kleur en de grote kristallen binnen in.

Hou hem in je handen en je maakt in no time verbinding met alles in het universum, het voelt licht al is de steen zelf zwaar. Het voelt alsof de engelen als vlinders op een vlinderstruik worden aangetrokken, rijk, gelukzalig en geweldig mooi.
Dit kristal zuivert de ruimte en vult het met zachte positieve energie. Het geeft je kalmte, rust en een beschermd en veilig gevoel. Maar bovenal trekt het de communicatie tussen jou en je beschermengel(en) en engelengids aan.

Iedere hoek is weer anders. Een nieuwe diepte.

Een krachtige steen die spirituele ontwikkeling en helderziendheid bevordert. Het trekt voorspoed en geluk aan. De energie  van de steen laat je vertrouwen op je eigen intuItie en geeft ingevingen.

Celestien wordt ook wel engelensteen genoemd omdat het het contact met engelen en gidsen tijdens meditatie of dromen bevordert. De energie werkt kalmerend, transformeert en helpt de zintuigen (ook het 6de zintuig) optimaal in balans te komen.

Deze steen stimuleert nieuwe ervaringen, verdrijft je zorgen en verscherpt je geest. De kalmerende werking brengt roerige emoties tot rust. Voor sommige voelt het als de zachte energie van de engelen die hun vleugels beschermend om je heen vouwen.

Bij bestelling ontvang je het item van de foto

Gewicht 1300 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Winkelwagen
Scroll naar boven