Actie!

Citrien getrommeld ca 15 gr – congo

Oorspronkelijke prijs was: € 9,11.Huidige prijs is: € 6,38.

Uitverkocht

Manifesteren in je leven, dat willen we allemaal. Eigenlijk anders gezegd: wensen, gedachten, energie, dromen, passie en intenties omzetten in iets wat werkelijk in je leven gebeurd. Tastbaar. Manifesteren is geweldig leuk, helemaal als het werkt.. 😛 maar soms heb je wat hulp nodig. Overtuigingen die wij op overvloed en geld hebben. Uitspraken als ik verdien het niet, ben (nog) niet goed genoeg, geen geld durven vragen en nog veel meer, zijn vast herkenbaar en worden door Citrien aangepakt en opgelost.

Citrien helpt je deze blokkades op te heffen zodat je eindelijk open kunt gaan staan om te ontvangen. Het zit allemaal in onze basis, de energie, het zelfvertrouwen, het ontvangen en de creatieve (scheppende) energie. Je onderste chakra’s als je het zweveriger wilt vertellen.

Want met Citrien kun je gewoon niet opgeven en zelfs al geloof je eigenlijk niet in de energie van stenen,… aan de stroom van creativiteit die Citrien op gang brengt is geen ontkomen aan. Het versterkt je wil om door te zetten, geeft je de energie om het ook te doen.
Het is een steen van rijkdom en overvloed en wil graag dat je dit deelt met iedereen. Het is ook de steen van de aantrekking van financiële overvloed als je hem plaatst in de meest linkerhoek gezien vanuit de voordeur.

Deze Citrien is een natuurlijke steen afkomstig uit Congo. Een fijne, sterke en heldere kwaliteit met een mooie kristalpunt die de energie lekker bundelt. Hij is net te groot voor in de portemonnee (heel fijn om daar geld aan te trekken) maar wel heerlijk op je werkplek of ander plekje.

Ook fysiek zorgt de steen voor energie. Het stimuleert de spijsvertering en heeft een gunstige invloed op de maag, milt en alvleesklier. Ook helpt Citrien bij infecties van de nieren en blaas, verbetert het de bloedcirculatie en helpt mensen met chronisch vermoeidheidssyndroom.

Deze Citrien is heel erg zuiver van vorm en kwaliteit.  Bij bestelling krijg je deze steen opgestuurd.

Hij weegt ca 47 gr, is 4,5 cm lang en 3 cm breed en 2 cm dik

Afmetingen 3 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Winkelwagen
Scroll naar boven