Actie!

Rookkwarts getrommeld – Bolivia

Oorspronkelijke prijs was: € 5,13.Huidige prijs is: € 3,59.

Uitverkocht

Rookkwarts is een sterk aardende steen. Een van de krachtigste die er bestaan. Het is een steen die je met beide benen op deze aarde zet. Hiermee wordt het je ook makkelijker gemaakt je plek in te nemen of op te eisen. Jij staat..

Omdat het aardend is, werkt deze steen ook heerlijk praktisch. Super als je administratieve klussen moet doen, of bij een studie. Maar vooral omdat het ook de inzichten en informatie van de hoge energie, mee neemt naar het fysieke om hier te worden omgezet in daden. Manifesteren, doen en uitvoeren van je dromen en dat wat jou inspireerde in je hoofd.

Dit geeft je de mogelijkheid je eigen werkelijkheid vorm te geven of te veranderen. Het organisatorische van de Rookkwarts helpt je dit efficiënt en doelmatig voor elkaar te krijgen. Lekker praktisch en nuchter aards.

Door dit aarden is het een hele fijne steen voor hoogsensitieve  (HSP) mensen. Juist hsp’s hebben moeite met aarden en zitten voornamelijk in hoge energie. Voor de goede balans tussen ‘boven en onder’ is aarden voor hooggevoelige mensen heel erg belangrijk om de energie goed te laten stromen, overtollige (ook negatieve) energie af te voeren en een gezonde energie stroom te krijgen.

Toch is deze steen niet alleen maar aards want het helpt je ook gevoeliger te worden voor de hogere lichtfrequenties, je hierop af te stemmen of deze te gebruiken. Perfect als je de wens hebt om meer contact te maken met engelen, gidsen en andere natuurwezens. Je zal ze sneller zien, omdat Rookkwarts niet (zoals de meeste stenen) jouw frequentie verhoogd, maar deze hoge, fijne energie in jouw aura haalt, zodat ze kunnen communiceren op jouw niveau.

Rookkwarts is ook een hele fijne beschermer van negatieve energie. Zowel electromagnetisch als negativiteit uit de omgeving. Rookkwarts neemt deze energie op en laat het in de aarde wegvloeien om te neutraliseren. 

Het werkt net zo effectief en snel reinigend als de rook van witte salie..

Het is wel belangrijk dat je de steen regelmatig even afspoelt.

Een prima steen als je een slecht humeur hebt! Dat verdwijnt zonder dat je het in de gaten hebt als sneeuw voor de zon.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Winkelwagen
Scroll naar boven