Actie!

Roze Calciet (mangano Calciet) plat ca 20 gr pakistan

Oorspronkelijke prijs was: € 8,12.Huidige prijs is: € 5,68.

Uitverkocht

Deze handgeslepen platte steen roept meteen woorden op als: zacht, vrouwelijk, lief, hartjes, romatisch en bijna het woord schattig.. zo mooi zacht rose is deze mangaan calciet of ook wel rose calciet genoemd. De kleur en alle lijnen in iedere steen komen niet tot zijn recht op de foto.

Hou de steen in je hand en je voelt jezelf zachter worden. Vooral ook naar jezelf. Een gevoel van dankbaarheid komt in de plaats van verdriet en angst. Dankbaarheid voor alle wijsheid en ervaringen, dankbaarheid voor wie jij bent. Bizar genoeg voel je zelfs de dankbaarheid voor deze steen in je hand. Er komt rust in je, alles komt goed lijkt het te zeggen.

Deze steen werkt op je hart-energie. Dus versterkt je behoefte vanuit je hart te leven en te handelen, vergroot je eigenwaarde en laat je jezelf accepteren zoals je bent zonder oordeel over goed of fout. Het is een perfecte steen voor diegene die op zoek is naar zichzelf en daarnaar wil handelen zonder zich nog te laten remmen door de (mogelijke) meningen van de buitenwereld. Instappen op jouw pad, flow en hartenergie. Dat is where the magic happens.

Rose Calciet is geen zacht eitje,.. het is een vaste, liefdevolle duw het verleden af te sluiten. Een hoofdstuk te sluiten en een nieuw hoofdstukte beginnen. Blijf niet hangen in het verleden. Mangano Calciet helpt je weerstand af te breken, verdriet los te laten en pijn en trauma’s te verwerken zodat je weer verder kunt vanuit jouw hart.

Het gaat perfect samen met andere ‘hart-stenen’ als rozenkwarts, kunziet en moldaviet. De stenen zijn ca 21-29 gr per stuk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Winkelwagen
Scroll naar boven