Actie!

Tanzaniet ruw ca 31 gr

 10,24

Uitverkocht

Tanzaniet is een steen met een hele hoge vibratie. Ook wel blauwe zoisiet genoemd.

Het is een kristal met een grote liefde voor waarheid. Zowel het uitspreken van jouw waarheid en het leven hiernaar als ontkende of onderdrukte gevoelens/emoties in jou die aan de oppervlakte komen om te erkennen en te mogen verwerken. Je kunt je hier niet voor verstoppen, want deze steen geeft je daarvoor geen ruimte. Het zal steeds moeilijker worden de waarheid achter te houden en niet uit te spreken. Een gevolg hiervan is dat je je eigen weg gaat volgen en je niet meer laat weerhouden door de mening van anderen, evenmin je hierop aanpast.

Tanzaniet versterkt spirituele waarnemingen. Het vergemakkelijkt een diepe meditatieve staat. De steen verbind je met het rijk der engelen en de spirituele gidsen. Het activeert een verbinding van het basischakra naar het hogere kruinchakra en brengt hiermee het denken/hoofd en het hart samen. Van hieruit kun je werken vanuit heelheid en geluk, wat vreugde en plezier geeft en een zorgeloos gevoel. Dit kristal geeft je rust in je hoofd en zorgt dat je gecenterd bent en in balans tussen denken en verlangen. Dan is er maar 1 weg en dat is vooruitgang.
Deze steen brengt kalmte in overactiviteit van je hart of hoofd, waardoor alles weer in balans valt. Dit doet het ook bij een overactieve schildklier of bij uitgeputte, overactieve bijnieren door stress.
Door de informatie die tot je komt zul je merken dat je ook situaties vanuit een ander perspectief gaat bekijken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Winkelwagen
Scroll naar boven