Boek Modern Essentials Nederlands 9e editie Juni 2018 (nieuw)

 19,95

Uitverkocht

Het standaardwerk over etherische olie, hun toepassingen en vooral ook de toepassing van de dōTERRA etherische olie in allerlei situaties, is verkrijgbaar in het Nederlands.

Herontdek de genezende kracht van essentiële oliën

Planten zijn de oudste geneesmiddelen van de mensheid. Het is waar de geneeskunde haar inspiratie vandaan heeft gehaald voor de moderne medicatie. Maar toch zijn in de huidige tijd veel van deze natuurlijke remedies verloren gegaan en vervangen door op grote schaal chemisch samengestelde geneesmiddelen met veel schadelijke bijwerkingen.

De wetenschap ontdekte kort geleden opnieuw de vele krachtige voordelen van aromatische planten, met name in de vluchtige of ‘essentiële’ oliën die ze bevatten.

De zuivere essentiële oliën met therapeutische graad kunnen een veilig en effieciënt alternatief bieden voor de conventionele geneeskunde. Deze unieke, handzame gids kan je helpen ontdekken hoe je van deze essentiële oliën kunt profiteren voor jouw gezondheid en welzijn, volledig op natuurlijke basis!

Deze 9e editie biedt je het volgende;
– een prachtig, nieuw, handzaam paperback ontwerp dat makkelijk mee te nemen is
– nieuwe selectie over de wisselwerking tussen essentiële oliën en het lichaam
– nieuwe sectie over de zuiverheid, kwaliteit en het testen van essentiële oliën
– informatie over twee extra enkelvoudige oliën
– heerlijke do-it-yourself recepten voor in de keuken en badkamer
– honderden nieuwe referenties naar de meest recente onderzoeken naar essentiële oliën
– nieuwe samengestelde aantekenpagina’s zodat u snel en efficient de aantekeningen over al uw favoriete essentiële oliën, samenstelling en supplementen kunt bekijken.

Met dit boek haal je het meeste uit de CPTG® essentiële oliën die je in huis hebt!

Een absolute must voor iedereen die met ( dōTERRA) etherische olie wil gaan werken om zijn of haar gezondheid een boost te geven!

Nederlandse paperback versie, 9e editie (juni 2018)
Uitgegeven door AromaTools

Winkelwagen
Scroll naar boven