Pink Pepper (roze peper)
De roze peperkorrel, die er behalve de kleur hetzelfde uitziet als de zwarte peperkorrel, is verwant aan de cashewnoot. De ‘molle’, of roze peperkorrelboom, was een heilige boom bij de oude Inca’s . Inheemse populaties gebruikten alle delen van de boom, inclusief het roze peperfruit, als kruidenoplossingen voor vele gezondheidsdoeleinden.Gebruik roze peper, met een mild fruitige pepersmaak, in plaats van gemalen zwarte peper om vleesgerechten, sauzen en andere gerechten op smaak te brengen.
GEBRUIK
• Combineer één of twee druppels met dōTERRA gefractioneerde kokosolie voor een kalmerende massage.
• Probeer roze peper in uw volgende recept voor een pittige smaak.
• Bevordert gevoelens van alertheid met het verkwikkende aroma.
• Roze peper kan als smaakmaker worden gebruikt in plaats van zwarte peper.
GEBRUIKSAANWIJZINGEN
Vernevelen: doe drie tot vier druppels in de diffuser naar keuze.
Intern gebruik: verdun één druppel in 120 ml water.
Topisch gebruik: doe één of twee druppels op het gewenste gebied. Verdun met een draagolie om huidgevoeligheid te minimaliseren. Zie hieronder voor extra waarschuwingen.
VOORZICHTIG
Mogelijke gevoeligheid van de huid. Buiten bereik van kinderen bewaren. Als u onder medisch toezicht staat, raadpleeg dan eerst uw arts. Vermijd contact met de ogen, het binnenoor en gevoelige delen.
PRIMAIRE VOORDELEN
• Geeft gerechten een smaakverrijking
• Gewaardeerd om het verkwikkende aroma
Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen. Deze olie is CPTG gecertificeerd voor veilige dagelijkse toepassing. Lees voor gebruik de bijsluiter op het flesje. Niet gebruiken bij kinderen tot 6 jaar. De leverancier is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het verkeerd gebruik van deze etherische olie.