HD Clear Facial Kit

 79,05

Uitverkocht

HD Clear Facial Kit

HD Clear Foaming Face Wash:
De perfecte oplossing voor de probleemhuid van alle leeftijden. De schuimende gezichtsreiniger is ontwikkeld om zorgvuldig te reinigen zonder de natuurlijke vochtbalans te verstoren. Bevat essentiële oliën en plantenextracten die de huid extra schoon en zacht achterlaten.

HD Clear Facial Lotion:
Geniet van een mooie, gladde teint met HD Clear gezichtslotion. Deze lotion bevat natuurlijke bestanddelen die een gezonde vochtbalans bevorderen voor een huid met een evenwichtige teint. Essentiële oliën worden gecombineerd met botanische extracten bekend om een huid vrij van onzuiverheden te krijgen. Bevordert een gezonde huid en kalmeert roodheid en irritatie.

  • bestaat uit een unieke combinatie van olie van zwart komijnzaad met de etherische CPTG-oliën van Ho Hout, melaleuca, eucalyptus, geranium en litsea
  • bevordert een gezonde huid
  • kalmeert roodheid en irritatie

HD Clear Roller 10ml:
Deze samenstelling voor topisch gebruik bevat oliën die zijn geselecteerd op hun uniek vermogen om de huid tegen bacteriën- en schimmelgroei en andere huidproblemen zoals eczeem en acne te helpen beschermen. Deze samenstelling kan topisch worden aangebracht op besmette gebieden.

Inhoud pakket:
1 x HD Clear Foaming Face Wash
1 x HD Clear Facial Lotion
1 x HD Clear Roller 10ml

Winkelwagen
Scroll naar boven